Nyheter

Ravema och WITTE jännittävään kiinnitysratkaisujen yhteistyöhön

Julkaistu: 2018-01-20

Ravema panostaa kiinnitinvalikoiman laajentamiseen ja aloittaa kiinnostavan yhteistyön Witten kanssa. Ravema tulee tarjoamaan Witten koko valikoiman modulaarisia kiinnittimiä mittaus- ja työstökoneisiin.

Yhteistyö tulee täydentämään Raveman jo ennestään laajaan tuotekattausta vahvalla tuotemerkillä ja korkealaatuisilla tuotteilla. ”Witte on eturintamassa maailmanluokan kiinnittimillään, joilla on erinomainen toistettavuus, korkealaatuisilla tuotteillaan ja skaalautuvilla ratkaisuillaan, jotka on kehitetty käyttäjää ajatellen. Yhdessä Witten kanssa pystymme tarjoamaan täydelliset ratkaisut mittaus- ja työstökoneiden modulaarisiin kiinnitinratkaisuihin”, sanoo Stefan Wiberg, mittaustekniikan tuotespesialisti Ravemalta.

Ravema tulee tarjoamaan ratkaisuja asiakkailleen Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Tuotteiden joustavuus mahdollistaa niin kaikkein pienimpien yksityiskohtien kuin monen metrin isojen valmiiksiasennettujen tuotteidenkin kiinnittämisen.

”Yksilölliset ratkaisut alipainetekniikan avulla ovat edellytys kriittisten osien turvalliselle koneistukselle. Kestävien ratkaisujen ja suuren tarkkuuden vaatimukset ovat suuret, ja Witten tuotevalikoima täydentää tuoteportfoliotamme tuotteilla, jotka auttavat asiakkaitamme”, sanoo Roger Höglund, kiinnitystekniikan tuotespesialisti Ravemalta.

 

Witte perustettiin 1969 ja sen tärkeimpinä prioriteetteina ovat luotettavuus ja innovaatio. Yritykset tuotteet takaavat laadun, tarkkuuden ja toistettavuuden. Witte on yksi maailman johtavista modulaaristen kiinnitinratkaisujen valmistajista monimutkaisiin tuotteisiin, jotka vaativat suurta tarkkuutta.

Viimeisin ilmoitus

Nyheter

Wenzel esittelee täysin uuden koordinaattimittauskoneen

Julkaistu: 2018-06-20

WENZEL SF 87 Shop Floor CMMWenzel laajentaa uudella SF 87 Shop Floor CMM:llä tuoteportfoliotaan tuotantoympäristöön tarkoitetulla...

 

Lue lisää ›

Nyheter

Kutsu Värnamon kunnan uuteen Teknologiakeskukseen 19.6

Julkaistu: 2018-06-18

Värnamon kunta on panostanut Värnamon uuteen Teknologiakeskukseen voidakseen edistää elinkeinoelämän tulevaa osaamista. Ravema uskoo, että...

 

Lue lisää ›