Nyheter

Mazakin uusi tehdas Inabessa on avannut ovensa!

Julkaistu: 2018-06-15

Yamazaki Mazak on nyt avannut uuden korkeateknologisen tehtaansa ovet Inabessa Japanissa päättäen samalla rakennusvaiheen ja käynnistäen koneiden asennustyöt.  

Uusi tehdas, joka valmistaa suuria konekeskuksia ja 5-akselisia työstökoneita, on nyt avattu ja se on valmiina kohtaamaan isojen koneiden kasvaneen kysynnän erityisesti ilmailuteollisuudessa, rakennus- ja energiasektorilla. Inaben tehdas on kuudes tehdas kaikkiaan 11 tehtaasta eri puolilla maailmaa, jonka Mazak avaa Japanissa.

Tehtaan rakennustyöt aloitettiin vuonna 2016 ja saatiin päätökseen nyt keväällä 2018. Ensimmäisen vaiheen valmistuttua siirretään myös valmistusMinokamon tehtaalta Inabeen. Uuden tehtaan myötä Mazakin tuotantokapasiteetti kasvaa 20 prosenttia.

Työstökoneiden markkinat ovat edelleen vahvat ja myös tuotannon lisäämisen on suunniteltu jatkuvan, minkä uusi tehdas takaa ja mihin se pystyy tehokkaasti vastaamaan sekä kotimaisille että ulkomaisille markkinoille.

”Mazakin uusi tehdas on erittäin myönteinen uutinen meille ja asiakkaillemme. Kasvaneesta tuottavuudesta ja lyhyemmistä toimitusajoista on suurta hyötyä sekä meille että asiakkaillemme uusien koneita tilattaessa ja toimitettaessa”, sanoo liiketoimintayksikön johtaja Per Selskog ja lisää, ”Tavoitteenamme on, että asiakkaamme saavat mahdollisimman lyhyen läpimenoajan päätöksestä koneiden toimitukseen, ja Inaben uusi tehdas on meille tärkeä osa tämän ajan lyhentämisessä”.

Tehtaalla on erittäin kehittynyt ilmastointi- ja valaistusjärjestelmä, jotta ulkoiset vaikutukset voidaan eliminoida koneita rakennettaessa. Lämpötila on säädetty ±1 Celsius-asteen tarkkuudella jopa 10 metrin huonekorkeuteen.

 

Viimeisin ilmoitus

Nyheter

Wenzel esittelee täysin uuden koordinaattimittauskoneen

Julkaistu: 2018-06-20

WENZEL SF 87 Shop Floor CMMWenzel laajentaa uudella SF 87 Shop Floor CMM:llä tuoteportfoliotaan tuotantoympäristöön tarkoitetulla...

 

Lue lisää ›

Nyheter

Kutsu Värnamon kunnan uuteen Teknologiakeskukseen 19.6

Julkaistu: 2018-06-18

Värnamon kunta on panostanut Värnamon uuteen Teknologiakeskukseen voidakseen edistää elinkeinoelämän tulevaa osaamista. Ravema uskoo, että...

 

Lue lisää ›