Konepajateollisuuden johtava yhteistyökumppani

Ravema on osa työvälinehankintojen optimointiprosessia, jolla vahvistetaan pohjoismaisen konepajateollisuuden kilpailukykyä ja kannattavuutta.

 

Ravema toimittaa ammattilaisten käyttöön koneistustyökaluja, kiinnitysratkaisuja, mittauslaitteita, käsitykaluja ja teollisuustarvikkeita.

 

Jo vuonna 1912 perustettu Ravema on rakentanut vahvan tavaramerkin toimittuaan pitkään konepajateollisuuden yhteistyökumppanina. Ravema on kehittänyt korkealaatuista teknistä osaamistaan ja on toiminut johtavien, laadukkaimpien työ- ja mittausvälinevalmistajien edustajana pitkään.

Raveman pääkonttori on strategisesti  tärkeällä paikalla Etelä-Ruotsin Värnamossa. Norjan Raveman konttori puolestaan sijaitsee Oslossa ja democenter Stavangerissa. Vuonna 2008 perustettiin uusi yhtiö, Ravema Oy, jonka pääkonttori on Tampereella.

 

Ravema kuuluu Liljedahl Groupin taloudellisesti  vahvaan kauppa- ja teollisuuskonserniin.

 

 

Liljedahl Group on perheomistuksessa oleva konserni jolla on vahvaa toimintaa sekä tuotanto- että palvelualalla Pohjoismaissa, Euroopassa ja Kiinassa. Konserni on jaettu kuuteen liiketoiminintaosaan: Bare Wire, Winding Wire, Steel Wire, Machine Tools, Finnvedens Bil ja Finnvedens Lastvagnar.

Konsernin liikevaihto on 9 miljardia kruunua ja sillä on n. 1200 työntekijää.www.liljedahlgroup.se
 
Ravema Oy, PL 1000, 33201 TAMPERE | Puh. 020 794 0000 | Fax 020 794 0001 | info@ravema.fi